luni, 21 martie 2011

Planning-ul familial-un sprijin pentru studenţii Universitaţii Din Pitesti


      Planificarea familiala reprezinta o soluţie oferita tinerilor studenţi de a evita sarcinile nedorite sau bolile cu transmitere sexuala.Este foarte important pentru studenţi sa ştie ca exista oameni care le pot acorda consiliere,consultatii,precum si anumite metode de contracepţie gratuite.
       In sprijinul studenţilor
      Pentru studenţii Universitatii Din Pitesti functioneaza un cabinet de planificare familiala in campusul universitar situat pe strada Gheorghe Doja.Aici o echipa de medici specialişti in planning-ul familial le acorda studentilor cele mai bune sfaturi si indrumari in ceea ce priveşte metodele contraceptive pe care ar trebui sa le foloseasca.
      Toti studenţii pot beneficia de serviciile gratuite ale cabinetului daca se prezinta cu carnetul de student si cartea de identitate.
       Foarte putin studenţi stiu de existenţa acestui cabinet
     Din pacate foarte putini studenţi calca pragul cabinetului de planning,si asta din cauza ca nu  ştiu de existenţa acestuia,iar acest fapt se datoreaza lipsei de promovare si a dezinteresului studenţilor.
       Pe langa faptul ca toate serviciile sunt gratuite,medicii ofera studentelor si consultaţii ginecologice gratuite,care se fac numai pe baza de programare.
       Cabinetul de planificare familiala functioneaza inca din anul 2000,iar medicii ii asteapta pe studenţi in fiecare zi de luni pana vineri,de dimineata pana seara pentru a le oferi cele mai bune sfaturi si pentru a-i ajuta sa treaca mai usor peste anumite probleme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu